Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes of composition and sensory properties of strawberries during prolonged storage in dependence of temperature and packaging solution
Назив: Changes of composition and sensory properties of strawberries during prolonged storage in dependence of temperature and packaging solution
Аутори: Stupar, Alena  ; Bajić, Aleksandra  ; Radusin, Tanja ; Cvetković, Biljana  ; Gledić, Aleksandar; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  
Година: 2019
Публикација: VI South East Europe Postharvest Conference - Quality Management in Postharvest Systems, Novi Sad/Sombor, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-059-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 61-61
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/407510
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.