Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes of composition and sensory properties of strawberries during prolonged storage in dependence of temperature and packaging solution
Назив: | Changes of composition and sensory properties of strawberries during prolonged storage in dependence of temperature and packaging solution | Аутори: | Stupar, Alena ; Bajić, Aleksandra ; Radusin, Tanja ; Cvetković, Biljana ; Gledić, Aleksandar; Kevrešan, Žarko ; Mastilović, Jasna | Година: | 2019 | Публикација: | VI South East Europe Postharvest Conference - Quality Management in Postharvest Systems, Novi Sad/Sombor, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-059-9 Претражи идентификатор | Колација: | str. 61-61 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/407510 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.