Резултати
еНаука >
Резултати >
THE PHENOLICS CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE RED WINE OBTAINED BY FERMENTATION OF MUST WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS
Назив: | THE PHENOLICS CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE RED WINE OBTAINED BY FERMENTATION OF MUST WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS | Аутори: | S. Lakićević; S. Stojičević; Karabegović, Ivana T. ; Nikolić, Nada Č. ; S. Stanković; I. Mošić; Lazić, Miodrag | Година: | 2015 | Публикација: | XI Simpozijum savremene tehnologije i privredni razvoj | Издавач: | Tehnološki fakultet Leskovac, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-89429-12-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 39-39 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/408117 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.