Резултати

еНаука >  Резултати >  THE PHENOLICS CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE RED WINE OBTAINED BY FERMENTATION OF MUST WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS
Назив: THE PHENOLICS CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE RED WINE OBTAINED BY FERMENTATION OF MUST WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS
Аутори: S. Lakićević; S. Stojičević; Karabegović, Ivana T.  ; Nikolić, Nada Č.  ; S. Stanković; I. Mošić; Lazić, Miodrag 
Година: 2015
Публикација: XI Simpozijum savremene tehnologije i privredni razvoj
Издавач: Tehnološki fakultet Leskovac, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-12-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 39-39
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/408117
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.