Резултати

еНаука >  Резултати >  THE PHENOLICS CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE RED WINE OBTAINED BY FERMENTATION OF MUST WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS
Назив: THE PHENOLICS CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE RED WINE OBTAINED BY FERMENTATION OF MUST WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS
Аутори: S. Lakićević; S. Stojičević; Karabegović, Ivana T.  ; Nikolić, Nada Č.  ; S. Stanković; I. Mošić; Lazić, Miodrag 
Година: 2015
Публикација: XI Simpozijum savremene tehnologije i privredni razvoj
Издавач: Tehnološki fakultet Leskovac, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-12-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 39-39
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/408117
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.