Резултати

еНаука >  Резултати >  Varietal phenolic composition of Probus, Rumenika and Frankovka red wines from Fruška Gora (Serbia) and changes in main compounds during maceration
Назив: Varietal phenolic composition of Probus, Rumenika and Frankovka red wines from Fruška Gora (Serbia) and changes in main compounds during maceration
Аутори: Hogervorst, Jelena Helen  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Torović, Ljilja  ; Rakić, Dušan  
Година: 2016
Публикација: European Food Research and Technology
ISSN: 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 242 br. 8 str. 1319-1329
DOI: 10.1007/s00217-016-2635-y
WoS-ID: 000379184000013
Scopus-ID: 2-s2.0-84955442764
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/409873
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4559
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

17
SCOPUSTM
12
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.