Резултати
еНаука >
Резултати >
Varietal phenolic composition of Probus, Rumenika and Frankovka red wines from Fruška Gora (Serbia) and changes in main compounds during maceration
Назив: | Varietal phenolic composition of Probus, Rumenika and Frankovka red wines from Fruška Gora (Serbia) and changes in main compounds during maceration | Аутори: | Hogervorst, Jelena Helen ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Torović, Ljilja ; Rakić, Dušan | Година: | 2016 | Публикација: | European Food Research and Technology | ISSN: | 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Springer | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 242 br. 8 str. 1319-1329 | DOI: | 10.1007/s00217-016-2635-y | WoS-ID: | 000379184000013 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84955442764 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/409873 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4559 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
18
SCOPUSTM
SCOPUSTM
12
OpenCitations
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.