Резултати

еНаука >  Резултати >  Variation in the Phenolic Compounds Profile and Antioxidant Activity in Different Parts of Hawthorn (Crataegus pentagyna Willd.) During Harvest Periods
Назив: Variation in the Phenolic Compounds Profile and Antioxidant Activity in Different Parts of Hawthorn (Crataegus pentagyna Willd.) During Harvest Periods
Аутори: Pavlovic, Jovana; Mitić, Snežana; Mitić, Milan  ; Kocić, Gordana  ; Pavlović, Aleksandra  ; Tošić, Snežana  
Година: 2019
Публикација: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN: 1230-0322 Polish Journal of Food and Nutrition Sciences Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 69 br. 4 str. 367-378
DOI: 10.31883/pjfns/112019
WoS-ID: 000497697200004
Scopus-ID: 2-s2.0-85082019005
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/412244
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

14
SCOPUSTM
3
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.