Резултати

Назив: | Cadmium Levels in Meat | Аутори: | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | International 57th meat industry conference meat and meat products – perspectives of sustainable production | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-07-5![]() ![]() |
Колација: | str. 106-113 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/412997 | URL: | http://inmes.rs/wp-content/uploads/2017/04/Proceedings.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.