Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of alkaline cooking and sprouting on bioactive compounds, their bioavailability and relation to antioxidant capacity of maize flour
Назив: | Effects of alkaline cooking and sprouting on bioactive compounds, their bioavailability and relation to antioxidant capacity of maize flour | Аутори: | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Food and Nutrition Research | ISSN: | 1336-8672![]() ![]() |
Издавач: | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 54 br. 2 str. 155-164 | WoS-ID: | 000357545000007 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/413596 | URL: | http://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=ofa&volume_empty=1 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.