Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of alkaline cooking and sprouting on bioactive compounds, their bioavailability and relation to antioxidant capacity of maize flour
Назив: Effects of alkaline cooking and sprouting on bioactive compounds, their bioavailability and relation to antioxidant capacity of maize flour
Аутори: Žilić, Slađana  ; Delić, Nenad  ; Basić, Zorica  ; Ignjatović-Micić, Dragana  ; Janković, Marijana  ; Vančetović, Jelena  
Година: 2015
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Претражи идентификатор
Издавач: Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 2 str. 155-164
WoS-ID: 000357545000007
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/413596
URL: http://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=ofa&volume_empty=1
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

13
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.