Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of alkaline cooking and sprouting on bioactive compounds, their bioavailability and relation to antioxidant capacity of maize flour
Назив: | Effects of alkaline cooking and sprouting on bioactive compounds, their bioavailability and relation to antioxidant capacity of maize flour | Аутори: | Žilić, Slađana ; Delić, Nenad ; Basić, Zorica ; Ignjatović-Micić, Dragana ; Janković, Marijana ; Vančetović, Jelena | Година: | 2015 | Публикација: | JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH | ISSN: | 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Претражи идентификатор | Издавач: | Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 54 br. 2 str. 155-164 | WoS-ID: | 000357545000007 | URI: | http://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=ofa&volume_empty=1 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/413596 |
URL: | http://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=ofa&volume_empty=1 | Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [TR-31069] COST action [FA1005] |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
14
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.