Резултати

еНаука >  Резултати >  Odnos između rastvorljivosti proteina termički obrađene punomasne soje i proizvodnih parametara brojlera
Назив: Odnos između rastvorljivosti proteina termički obrađene punomasne soje i proizvodnih parametara brojlera
Аутори: Vukmirović, Đuro ; Đuragić, Olivera  ; Palić, Dragan  ; Čolović, Radmilo ; Čolović, Dušica  
Година: 2011
Публикација: II međunarodna konferencija 'Održive posleubirajuće i prehrambene tehnolgije INOPTEP 2011'
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, 21000 Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-209-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 211-211
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/413632
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.