Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Odnos između rastvorljivosti proteina termički obrađene punomasne soje i proizvodnih parametara brojlera
Naziv: Odnos između rastvorljivosti proteina termički obrađene punomasne soje i proizvodnih parametara brojlera
Autori: Vukmirović, Đuro ; Đuragić, Olivera  ; Palić, Dragan  ; Čolović, Radmilo ; Čolović, Dušica  
Godina: 2011
Publikacija: II međunarodna konferencija 'Održive posleubirajuće i prehrambene tehnolgije INOPTEP 2011'
Izdavač: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, 21000 Novi Sad, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7520-209-7 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 211-211
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/413632
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.