Резултати
еНаука >
Резултати >
Antifungal activity of the garlic (Allium sativum L.) essential oil against Aspergillus species isolated from food
Назив: | Antifungal activity of the garlic (Allium sativum L.) essential oil against Aspergillus species isolated from food | Аутори: | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Mojović, Ljiljana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Pejin, Jelena | Година: | 2016 | Публикација: | 2nd International Scientific & Expert Conference: Natural Resources, Green Technology & Sustainable Development/2 – GREEN 2016 | Издавач: | Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Croatia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-6893-03-4 | Колација: | str. 70-70 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/413639 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.