Резултати

еНаука >  Резултати >  Antifungal activity of the garlic (Allium sativum L.) essential oil against Aspergillus species isolated from food
Назив: Antifungal activity of the garlic (Allium sativum L.) essential oil against Aspergillus species isolated from food
Аутори: Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Mojović, Ljiljana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Pejin, Jelena  
Година: 2016
Публикација: 2nd International Scientific & Expert Conference: Natural Resources, Green Technology & Sustainable Development/2 – GREEN 2016
Издавач: Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Croatia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-6893-03-4
Колација: str. 70-70
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/413639
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.