Резултати

еНаука >  Резултати >  The specificity of alpha-glucosidase from Saccharomyces cerevisiae differs depending on the type of reaction: hydrolysis versus transglucosylation
Назив: The specificity of alpha-glucosidase from Saccharomyces cerevisiae differs depending on the type of reaction: hydrolysis versus transglucosylation
Аутори: Dusan, Velickovic; Nenad, Milosavic; Dejan, Bezbradica  ; Bihelović, Filip  ; Segal, Ann Marie; Šegan, Dejan M. ; Trbojević-Ivić, Jovana  ; Aleksandra, Dimitrijevic
Година: 2014
Публикација: Applied Microbiology and Biotechnology
ISSN: 0175-7598 Applied Microbiology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Springer, New York
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 98 br. 14 str. 6317-6328
DOI: 10.1007/s00253-014-5587-9
WoS-ID: 000338237400013
Scopus-ID: 2-s2.0-84903612924
PMID: 24682477
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1797
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2788
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/414479
Пројекат: Alergeni, antitela, enzimi i mali fiziološki značajni molekuli: dizajn, struktura, funkcija i značaj (RS-172049)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Reinforcement of the Faculty of Chemistry, University of Belgrade, towards becoming a Center of Excellence in the region of WB for Molecular Biotechnology and Food research (EU-256716)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

5
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
5
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.