Резултати

еНаука >  Резултати >  Biological activity and chemical composition of different berry juices
Назив: Biological activity and chemical composition of different berry juices
Аутори: Konić-Ristić, Aleksandra ; Šavikin, Katarina  ; Zdunić, Gordana  ; Janković, Teodora  ; Juranić, Zorica  ; Menković, Nebojša  ; Stanković, Ivan  
Година: 2011
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 125 br. 4 str. 1412-1417
DOI: 10.1016/j.foodchem.2010.10.018
WoS-ID: 000285444900045
Scopus-ID: 2-s2.0-78649320347
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1497
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415136
Пројекат: Tradicionalni i novi proizvodi od plodova gajenih i samoniklih vrsta voćaka i vinove loze i nus-produkata u preradi, sa posebnim osvrtom na autohtone sorte: hemijska karakterizacija i biološki profil (RS-46013)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

65
SCOPUSTM
50
OpenCitations
55
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.