Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Biological activity and chemical composition of different berry juices
Naziv: Biological activity and chemical composition of different berry juices
Autori: Konić-Ristić, Aleksandra ; Šavikin, Katarina  ; Zdunić, Gordana  ; Janković, Teodora  ; Juranić, Zorica  ; Menković, Nebojša  ; Stanković, Ivan  
Godina: 2011
Publikacija: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 125 br. 4 str. 1412-1417
DOI: 10.1016/j.foodchem.2010.10.018
WoS-ID: 000285444900045
Scopus-ID: 2-s2.0-78649320347
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1497
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415136
Projekat: Tradicionalni i novi proizvodi od plodova gajenih i samoniklih vrsta voćaka i vinove loze i nus-produkata u preradi, sa posebnim osvrtom na autohtone sorte: hemijska karakterizacija i biološki profil (RS-46013)
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

65
SCOPUSTM
50
OpenCitations
55
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.