Резултати

еНаука >  Резултати >  Qualitative and quantitative analysis of bovine milk adulteration in caprine and ovine milks using native-PAGE
Назив: Qualitative and quantitative analysis of bovine milk adulteration in caprine and ovine milks using native-PAGE
Аутори: Pešić, Mirjana  ; Barać, Miroljub  ; Vrvić, Miroslav M. ; Ristić, Nikola  ; Maćej, Ognjen; Stanojević, Sladjana  
Година: 2011
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 125 br. 4 str. 1443-1449
DOI: 10.1016/j.foodchem.2010.10.045
WoS-ID: 000285444900050
Scopus-ID: 2-s2.0-78649327396
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2582
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415137
Пројекат: Primena visokih temperatura u proizvodnji tvrdih sireva sa ciljem većeg iskorišćenja proteina mleka u odnosu na tradicionalan način izrade sa dodatkom lekovitog i aromatičnog bilja (RS-20045)
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

54
SCOPUSTM
29
OpenCitations
44
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.