Резултати

еНаука >  Резултати >  MALDI-TOF mass spectrometry for the identification of Serbian artisanal cheeses microbiota
Назив: MALDI-TOF mass spectrometry for the identification of Serbian artisanal cheeses microbiota
Аутори: Ledina, Tijana  ; Golob, Majda; Đorđević, Jasna  ; Magaš, Vladimir  ; Čolović Svetlana; Bulajić, Snežana  
Година: 2018
Публикација: Journal of Consumer Protection and Food Safety
ISSN: 1661-5751 Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit Претражи идентификатор
Издавач: Springer International Publishing Ag, Cham
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 3 str. 309-314
DOI: 10.1007/s00003-018-1164-y
WoS-ID: 000441102700007
Scopus-ID: 2-s2.0-85046424004
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415242
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1562
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
SCOPUSTM
4
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.