Резултати

еНаука >  Резултати >  Isoflavone Composition, Total Polyphenolic Content, and Antioxidant Activity in Soybeans of Different Origin
Назив: Isoflavone Composition, Total Polyphenolic Content, and Antioxidant Activity in Soybeans of Different Origin
Аутори: Tepavčević, Vesna  ; Atanacković, Milica  ; Miladinović, Jegor  ; Malenčić, Ðorđe  ; Popović, Jovan ; Cvejić, Jelena  
Година: 2010
Публикација: Journal of Medicinal Food
ISSN: 1096-620X Journal of Medicinal Food Претражи идентификатор
Издавач: Mary Ann Liebert, Inc, New Rochelle
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 3 str. 657-664
DOI: 10.1089/jmf.2009.0050
WoS-ID: 000278400600025
Scopus-ID: 2-s2.0-77953745951
PMID: 20406140
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415283
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/818
Пројекат: Unapređenje i razvoj oplemenjivanja i tehnologije proizvodnje soje (RS-20094)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

45
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
33
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.