Резултати

еНаука >  Резултати >  Non-thermal ultrasound-induced glycation of β-lactoglobulin in Maillard reaction
Назив: Non-thermal ultrasound-induced glycation of β-lactoglobulin in Maillard reaction
Аутори: Prodić, Ivana N.  ; Mihajlović, L.; Ćirković-Veličković, Tanja  ; Stanić-Vučinić, Dragana  
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food
Издавач: Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 340-340
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415687
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.