Резултати
еНаука >
Резултати >
Non-thermal ultrasound-induced glycation of β-lactoglobulin in Maillard reaction
Назив: | Non-thermal ultrasound-induced glycation of β-lactoglobulin in Maillard reaction | Аутори: | Prodić, Ivana N. ; Mihajlović, L.; Ćirković-Veličković, Tanja ; Stanić-Vučinić, Dragana | Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food | Издавач: | Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 340-340 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/415687 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.