Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of packaging in vacuum thermoshrinkable foils on the chemical changes of beef on market
Назив: | Influence of packaging in vacuum thermoshrinkable foils on the chemical changes of beef on market | Аутори: | Turubatović Lazar; Petrović, Zoran I. ; Vesković Moračanin, Slavica M. ; Vranić, Danijela ; Jovanović, Jelena ; Ilić G.; Erović M. | Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food “CEFood 2012” | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор | Колација: | br. Book of abstracts str. 388-388 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/418462 | URL: | http://cefood2012.rs/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.