Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Potential of commercial essential oils mixture to prevent infections of orange fruits by Penicillium expansum
Naziv: Potential of commercial essential oils mixture to prevent infections of orange fruits by Penicillium expansum
Autori: Čabarkapa, Ivana  ; Suturović, Irena ; Blagojev, Nevena  ; Tomičić, Zorica  ; Tomičić, Ružica  
Godina: 2018
Publikacija: Proceedings / IV International Congress "Feed Technology, Quality and Safety", Food Tech Congress, 23-25th October, 2018, Novi Sad
Izdavač: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-056-8 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 305-309
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/418471
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.