Резултати

еНаука >  Резултати >  Osmotically dehydrated pork meat- the glass transition
Назив: Osmotically dehydrated pork meat- the glass transition
Аутори: Ostojić, Sanja  ; Micić, Darko  ; Pezo, Lato  ; Simonović, Branislav  ; Ljubinko Lević
Година: 2014
Публикација: 12th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry, PHYSICAL CHEMISTRY 2014
Издавач: The Society of Physical Chemists of Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82475-31-6 Претражи идентификатор
Колација: vol. 2 str. 977-980
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/419766
URL: http://www.socphyschemserb.org/en/events/pc2014/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.