Резултати

еНаука >  Резултати >  A comparative study of chemical composition, antioxidant and antimicrobial properties of Morchella esculenta (L.) Pers. from Portugal and Serbia
Назив: A comparative study of chemical composition, antioxidant and antimicrobial properties of Morchella esculenta (L.) Pers. from Portugal and Serbia
Аутори: Heleno, Sandrina A; Stojković, Dejan  ; Barros, Lillian; Glamočlija, Jasmina  ; Soković, Marina  ; Martins, Anabela; Queiroz, Maria Joao RP; Ferreira, Isabel CFR
Година: 2013
Публикација: Food Research International
ISSN: 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 1 str. 236-243
DOI: 10.1016/j.foodres.2012.12.020
WoS-ID: 000316843100030
Scopus-ID: 2-s2.0-84872651417
URI: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/1029
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420012
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

114
SCOPUSTM
66
OpenCitations
91
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.