Резултати
еНаука >
Резултати >
A comparative study of chemical composition, antioxidant and antimicrobial properties of Morchella esculenta (L.) Pers. from Portugal and Serbia
Назив: | A comparative study of chemical composition, antioxidant and antimicrobial properties of Morchella esculenta (L.) Pers. from Portugal and Serbia | Аутори: | Heleno, Sandrina A; Stojković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Food Research International | ISSN: | 0963-9969![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 1 str. 236-243 | DOI: | 10.1016/j.foodres.2012.12.020 | WoS-ID: | 000316843100030 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84872651417 | URI: | https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/1029 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420012 |
М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.