Резултати

еНаука >  Резултати >  A genetic base of utilization of maize kernel as a raw material in food production
Назив: A genetic base of utilization of maize kernel as a raw material in food production
Аутори: Radosavljević, M.  ; Milašinović-Šeremešić, M.  ; Terzić, D.; Pajić, Z.; Todorović, G.  ; Nikolić, V.  
Година: 2014
Публикација: V Congress of the Serbian Genetic Society, (Kladovo) Belgrade, September 28th- October 2nd 2014, In: Book of abstracts
Издавач: Društvo genetičara Srbije, Beograd
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-044-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 309-309
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420254
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.