Резултати
еНаука >
Резултати >
A genetic base of utilization of maize kernel as a raw material in food production
Назив: | A genetic base of utilization of maize kernel as a raw material in food production | Аутори: | Radosavljević, M. ; Milašinović-Šeremešić, M. ; Terzić, D.; Pajić, Z.; Todorović, G. ; Nikolić, V. | Година: | 2014 | Публикација: | V Congress of the Serbian Genetic Society, (Kladovo) Belgrade, September 28th- October 2nd 2014, In: Book of abstracts | Издавач: | Društvo genetičara Srbije, Beograd | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-044-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 309-309 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420254 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.