Rezultati

eNauka >  Rezultati >  A genetic base of utilization of maize kernel as a raw material in food production
Naziv: A genetic base of utilization of maize kernel as a raw material in food production
Autori: Radosavljević, M.  ; Milašinović-Šeremešić, M.  ; Terzić, D.; Pajić, Z.; Todorović, G.  ; Nikolić, V.  
Godina: 2014
Publikacija: V Congress of the Serbian Genetic Society, (Kladovo) Belgrade, September 28th- October 2nd 2014, In: Book of abstracts
Izdavač: Društvo genetičara Srbije, Beograd
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-044-5 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 309-309
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420254
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.