Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Cadmium Level in Red Meat and Edible Offal | Аутори: | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Уредници: | Mirza Hasanuzzaman; Masayuki Fujita | Година: | 2013 | Публикација: | Cadmium: Characteristics, Sources of Exposure, Health and Environmental Effects / Chapter 15 | Издавач: | New York: Nova Science Publishers, Inc. | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-1-62808-727-7![]() ![]() |
Колација: | str. 341-348 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420803 | URL: | https://novapublishers.com/shop/cadmium-characteristics-sources-of-exposure-health-and-environmental-effects/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.