Резултати

еНаука >  Резултати >  Cadmium Level in Red Meat and Edible Offal
Назив: Cadmium Level in Red Meat and Edible Offal
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  
Уредници: Mirza Hasanuzzaman; Masayuki Fujita
Година: 2013
Публикација: Cadmium: Characteristics, Sources of Exposure, Health and Environmental Effects / Chapter 15
Издавач: New York: Nova Science Publishers, Inc.
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-1-62808-727-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 341-348
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420803
URL: https://novapublishers.com/shop/cadmium-characteristics-sources-of-exposure-health-and-environmental-effects/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.