Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of variability in protein content of sunflower meal on the extrusion process and physical quality of the extruded salmonid feed
Назив: Impact of variability in protein content of sunflower meal on the extrusion process and physical quality of the extruded salmonid feed
Аутори: Banjac, Vojislav  ; Vukmirović, Đuro; Pezo, Lato  ; Draganovic, Vukasin; Đuragić, Olivera  ; Čolović, Radmilo 
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Process Engineering
ISSN: 0145-8876 Journal of Food Process Engineering Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 3 str. e13640
DOI: 10.1111/jfpe.13640
WoS-ID: 000604033200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85099022849
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/421150
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/807
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

20
SCOPUSTM
3
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.