Резултати
еНаука >
Резултати >
A potential of Raman spectroscopy application in the detection of differences in extruded and thermal treated flour samples

Назив: | A potential of Raman spectroscopy application in the detection of differences in extruded and thermal treated flour samples | Аутори: | Pećinar, Ilinka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 9th SYMPOSIUM with international participation Innovations in Crop and Vegetable Production | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-340-7![]() ![]() |
Колација: | str. 52-53 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/421524 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.