Резултати
еНаука >
Резултати >
Content of sugar, organic acids and ethanol in fermented milk beverages obtained with different types of kombucha inoculum
Назив: | Content of sugar, organic acids and ethanol in fermented milk beverages obtained with different types of kombucha inoculum | Аутори: | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Popović, Svetlana ; Vukić, Dajana | Година: | 2017 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Tehnology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 48 str. 109-116 | DOI: | 10.2298/apt1748109i | Scopus-ID: | 2-s2.0-85038402052 | VBS COBISS: | 325031943 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3444 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/325031943#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/424080 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.