Резултати

еНаука >  Резултати >  Content of sugar, organic acids and ethanol in fermented milk beverages obtained with different types of kombucha inoculum
Назив: Content of sugar, organic acids and ethanol in fermented milk beverages obtained with different types of kombucha inoculum
Аутори: Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Popović, Svetlana  ; Vukić, Dajana  
Година: 2017
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Tehnology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 48 str. 109-116
DOI: 10.2298/apt1748109i
Scopus-ID: 2-s2.0-85038402052
VBS COBISS: 325031943
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3444
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/325031943#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/424080
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

4
SCOPUSTM
2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.