Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of two rheological methods for flour testing to predict pasta quality
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Application of two rheological methods for flour testing to predict pasta quality | Аутори: | Filipović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Faculty of Tehnology Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 48 br. 48 str. 85-93 | DOI: | 10.2298/apt1748085f | Scopus-ID: | 2-s2.0-85038380361 | VBS COBISS: | 325028359 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3455 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/325028359#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/424089 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.