Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of two rheological methods for flour testing to predict pasta quality
Назив: Application of two rheological methods for flour testing to predict pasta quality
Аутори: Filipović, Jelena  ; Filipović, Vladimir  
Година: 2017
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Faculty of Tehnology Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 48 br. 48 str. 85-93
DOI: 10.2298/apt1748085f
Scopus-ID: 2-s2.0-85038380361
VBS COBISS: 325028359
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3455
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/325028359#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/424089
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.