Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of the isolation method to the composition and antimicrobial and antioxidative activity of winter savory (Satureja montana L.) essential oil
Назив: Influence of the isolation method to the composition and antimicrobial and antioxidative activity of winter savory (Satureja montana L.) essential oil
Аутори: Đorđevic, Natalija  ; Mancic, Stojan  ; Karabegović, Ivana  ; Cvetković, Dragan  ; Stanojević, Jelena  ; Savic, Dragiša  ; Danilović, Bojana  
Година: 2021
Публикација: Journal of Essential Oil Bearing Plants
ISSN: 0972-060X Journal of Essential Oil Bearing Plants
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 24 br. 3 str. 386-399
DOI: 10.1080/0972060x.2021.1933611
WoS-ID: 000661693000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85107912496
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/425053
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
4
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.