Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of the isolation method to the composition and antimicrobial and antioxidative activity of winter savory (Satureja montana L.) essential oil
Назив: | Influence of the isolation method to the composition and antimicrobial and antioxidative activity of winter savory (Satureja montana L.) essential oil | Аутори: | Đorđevic, Natalija ; Mancic, Stojan ; Karabegović, Ivana ; Cvetković, Dragan ; Stanojević, Jelena ; Savic, Dragiša ; Danilović, Bojana | Година: | 2021 | Публикација: | Journal of Essential Oil Bearing Plants | ISSN: | 0972-060X Journal of Essential Oil Bearing Plants | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 24 br. 3 str. 386-399 | DOI: | 10.1080/0972060x.2021.1933611 | WoS-ID: | 000661693000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85107912496 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/425053 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
8
SCOPUSTM
SCOPUSTM
4
OpenCitations
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.