Резултати

еНаука >  Резултати >  Color Characteristics and Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons of Traditional Dry Fermented Sausages Throughout Processing in Controlled Conditions
Назив: Color Characteristics and Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons of Traditional Dry Fermented Sausages Throughout Processing in Controlled Conditions
Аутори: Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Ivić, Maja ; Vranešević, Jelena  ; Kartalović, Brankica  
Година: 2020
Публикација: Polycyclic Aromatic Compounds
ISSN: 1040-6638 Polycyclic Aromatic Compounds Претражи идентификатор
Издавач: Taylor and Francis Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 6 str. 3124-3134
DOI: 10.1080/10406638.2020.1853183
WoS-ID: 000596360700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85097072108
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/425061
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/260
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

4
SCOPUSTM
1
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.