Резултати
еНаука >
Резултати >
Shelf-life prediction of gluten-free rice-buckwheat cookies by physicochemical characteristics
Назив: | Shelf-life prediction of gluten-free rice-buckwheat cookies by physicochemical characteristics | Аутори: | Pestorić, Mladenka V. ; Sakač, Marijana B. ; Pezo, Lato L. ; Škrobot, Dubravka J. ; Nedeljković, Nataša M. ; Jovanov, Pavle T. ; Šimurina, Olivera D. ; Filipčev, Bojana V. | Година: | 2017 | Публикација: | Proceddings of the 9th International Congress FLOUR-BREAD '17/11th Croatian Congress of Cereal Technologists | ISSN: | 1848-2554 Претражи идентификатор | Издавач: | Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek (PTFOS) and ICC - International Association for Cereal Science and Technology, Opatija, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 68-68 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/426778 | URL: | http://www.ptfo.unios.hr/flour-bread/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.