Резултати

еНаука >  Резултати >  Re‐evaluation of alginic acid and its sodium, potassium, ammonium and calcium salts (E 400–E 404) as food additives
Назив: Re‐evaluation of alginic acid and its sodium, potassium, ammonium and calcium salts (E 400–E 404) as food additives
Аутори Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Kuhnle, Gunter Georg;
Година: 2017
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 11
DOI: 10.2903/j.efsa.2017.5049
WoS-ID: 000416541000018
Scopus-ID: 2-s2.0-85043710131
PMID: 32625343
PMCID: PMC7010146
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/429290
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

58
SCOPUSTM
21
PubMed CentralTM
11
OpenCitations
52
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.