Назив: | Re‐evaluation of alginic acid and its sodium, potassium, ammonium and calcium salts (E 400–E 404) as food additives |
Аутори : | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Kuhnle, Gunter Georg;
Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan  ; Waalkens‐Berendsen, Ine; Woutersen, Rudolf Antonius; Wright, Matthew; Brimer, Leon; Lindtner, Oliver; Mosesso, Pasquale; Christodoulidou, Anna; Horváth, Zsuzsanna; Lodi, Federica; Dusemund, Birgit;
|
Година: | 2017 |
Публикација: | EFSA Journal |
ISSN: | 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 15 br. 11 |
DOI: | 10.2903/j.efsa.2017.5049 |
WoS-ID: | 000416541000018 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85043710131 |
PMID: | 32625343 |
PMCID: | PMC7010146 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/429290 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka |
М-категорија: | |