Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical, Color, Texture and Sensory Properties of Čajna Kobasica, a Dry Fermented Sausage
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Chemical, Color, Texture and Sensory Properties of Čajna Kobasica, a Dry Fermented Sausage | Аутори: | Džinić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Quality of Life (Banja Luka) - APEIRON | ISSN: | 1986-602X![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 1-2 str. 5-11 | DOI: | 10.7251/qol1601005dz | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/433465 | URL: | https://qol-au.com/sites/default/files/QOL%20-%20Vol%207%20Issue%201-2-Natalija%20Dzinic.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.