Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Four years of aging improves phenolic composition of red wines from Vojvodina Četvorogodišne odležavanje poboljšava fenolni sastav crvenih vina iz Vojvodine |
Аутори: | Atanacković Krstonošić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | UNIFOOD Konferencija, Beograd, 5-6 oktobar 2018 PROGRAM I ZBORNIK RADOVA / UNIFOOD Conference, Belgrade Octobre 5-6 2018 Programme and Book of Abstracts | Издавач: | Beograd: Univerzitet u Beogradu / Belgrade: University of Belgrade | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-060-2![]() ![]() |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/434310 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.