Резултати

еНаука >  Резултати >  Four years of aging improves phenolic composition of red wines from Vojvodina
Назив: Four years of aging improves phenolic composition of red wines from Vojvodina
Četvorogodišne odležavanje poboljšava fenolni sastav crvenih vina iz Vojvodine
Аутори: Atanacković Krstonošić, Milica  ; Cvejić Hogervorst, Jelena  ; Uroš Miljić  ; Gojković Bukarica, Ljiljana  
Година: 2018
Публикација: UNIFOOD Konferencija, Beograd, 5-6 oktobar 2018 PROGRAM I ZBORNIK RADOVA / UNIFOOD Conference, Belgrade Octobre 5-6 2018 Programme and Book of Abstracts
Издавач: Beograd: Univerzitet u Beogradu / Belgrade: University of Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/434310
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.