Назив: | Phytic acid, inorganic phosphorus, antioxidants in bread and durum wheat and their associations with agronomic traits |
Аутори: | Branković, Gordana ; Šurlan-Momirović, Gordana ; Dragičević, Vesna ; Dodig, Dejan ; Kandić, Vesna ; Sečanski, Mile ; Knežević, Desimir |
Година: | 2015 |
Публикација: | Agricultural and Food Science |
ISSN: | 1459-6067 Agricultural and Food Science Претражи идентификатор |
Издавач: | Scientific Agricultural Soc Finland, Univ Helsinski |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 24 br. 3 str. 183-194 |
DOI: | 10.23986/afsci.49729 |
WoS-ID: | 000366971800003 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-84946022142 |
URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3761 https://journal.fi/afs/article/view/49729/16521 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435412 http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/580 |
URL: | https://journal.fi/afs/article/view/49729/16521 |
Пројекат: | Izučavanje genetičke osnove poboljšanja prinosa i kvaliteta strnih žita u različitim ekološkim uslovima (RS-31092) |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |