Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of the Chemical Composition of Whey Cheeses: Urda and Ricotta
Назив: Comparison of the Chemical Composition of Whey Cheeses: Urda and Ricotta
Аутори: Paskaš, Snežana; Miočinović, Jelena  ; Savić, M.  ; Ješić, G.; Rašeta, M.; Becskei, Zsolt  
Година: 2019
Публикација: Macedonian Veterinary Review
ISSN: 1409-7621 MACEDONIAN VETERINARY REVIEW Претражи идентификатор
Издавач: Sciendo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 2 str. 151-161
DOI 10.2478/macvetrev-2019-0020
Scopus-ID: 2-s2.0-85072637609
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1723
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435458
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5164
Пројекат: Organizovanje održive proizvodnje organskog uzgoja jagnjadi kao podrška ruralnog razvoja (RS-31085)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

6
SCOPUSTM
4
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца