Резултати
Назив: | Comparison of the Chemical Composition of Whey Cheeses: Urda and Ricotta | Аутори: | Paskaš, Snežana; Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Macedonian Veterinary Review | ISSN: | 1409-7621![]() ![]() |
Издавач: | Sciendo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 42 br. 2 str. 151-161 | DOI ![]() | 10.2478/macvetrev-2019-0020 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85072637609 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1723 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435458 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5164 |
Пројекат: | Organizovanje održive proizvodnje organskog uzgoja jagnjadi kao podrška ruralnog razvoja (RS-31085) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |