Резултати

еНаука >  Резултати >  Physico-Chemical Characteristics and Sensory Quality of Dry Fermented Sausages with Flaxseed Oil Preparations
Назив: Physico-Chemical Characteristics and Sensory Quality of Dry Fermented Sausages with Flaxseed Oil Preparations
Аутори: Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Lević, Steva  ; Tomović, Vladimir  ; Lilić, Slobodan  ; Vranić, Danijela  ; Jokanović, Marija  ; Živković, Dušan  
Година: 2018
Публикација: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN: 1230-0322 Polish Journal of Food and Nutrition Sciences Претражи идентификатор
Издавач: De Gruyter Poland Sp Zoo, Warsaw
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 68 br. 4 str. 367-375
DOI: 10.2478/pjfns-2018-0006
WoS-ID: 000446999400009
Scopus-ID: 2-s2.0-85052562671
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4642
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1110
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/553
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435460
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

7
SCOPUSTM
5
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.