Резултати

еНаука >  Резултати >  Heat processing of soybean kernel and its effect on lysine availability and protein solubility
Назив: Heat processing of soybean kernel and its effect on lysine availability and protein solubility
Аутори: Žilić, Slađana  ; Božović, Irina; Savić, Stojan; Šobajić, Slađana  
Година: 2006
Публикација: Central European Journal of Biology
ISSN: 1895-104X Central European Journal of Biology Претражи идентификатор
Издавач: De Gruyter Open Ltd, Warsaw
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 1 br. 4 str. 572-583
DOI: 10.2478/s11535-006-0039-x
WoS-ID: 000246983700007
Scopus-ID: 2-s2.0-33846026758
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/122
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435466
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1026021045#izum.si
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/716
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

31
SCOPUSTM
13
OpenCitations
30
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.