Резултати
еНаука >
Резултати >
Brain and liver fatty acid composition changes upon consumption of Lactobacillus rhamnosus LA68
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Brain and liver fatty acid composition changes upon consumption of Lactobacillus rhamnosus LA68 | Аутори: | Ivanović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | International Journal of Food Sciences and Nutrition | ISSN: | 0963-7486![]() ![]() |
Издавач: | Informa Healthcare, London | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 66 br. 1 str. 93-97 | DOI: | 10.3109/09637486.2014.979313 | WoS-ID: | 000349223200009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84922711210 | PMID: | 25431181 | URI: | http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/443 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2399 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435548 |
Пројекат: | Alergeni, antitela, enzimi i mali fiziološki značajni molekuli: dizajn, struktura, funkcija i značaj (RS-172049) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.