Резултати

еНаука >  Резултати >  Brain and liver fatty acid composition changes upon consumption of Lactobacillus rhamnosus LA68
Назив: Brain and liver fatty acid composition changes upon consumption of Lactobacillus rhamnosus LA68
Аутори: Ivanović, Nevena  ; Minić, Rajna  ; Đuričić, Ivana  ; Dimitrijević, Ljiljana; Šobajić, Slađana  ; Živković, Irena  ; Đorđević, Brižita  
Година: 2015
Публикација: International Journal of Food Sciences and Nutrition
ISSN: 0963-7486 International Journal of Food Sciences and Nutrition Претражи идентификатор
Издавач: Informa Healthcare, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 66 br. 1 str. 93-97
DOI: 10.3109/09637486.2014.979313
WoS-ID: 000349223200009
Scopus-ID: 2-s2.0-84922711210
PMID: 25431181
URI: http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/443
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2399
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435548
Пројекат: Alergeni, antitela, enzimi i mali fiziološki značajni molekuli: dizajn, struktura, funkcija i značaj (RS-172049)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
3
PubMed CentralTM
5
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.