Резултати

еНаука >  Резултати >  Synergistic Effect of Enzyme Hydrolysis and Microwave Reactor Pretreatment as an Efficient Procedure for Gluten Content Reduction
Назив: Synergistic Effect of Enzyme Hydrolysis and Microwave Reactor Pretreatment as an Efficient Procedure for Gluten Content Reduction
Аутори: Gazikalović, Ivana  ; Mijalković, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Djukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2021
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 9 str. 2214-2214
DOI: 10.3390/foods10092214
WoS-ID: 000699619600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85115645602
PMID: 34574324
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435666
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4811
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) (RS-200135)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) (RS-200287)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

7
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
1
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца