Резултати

еНаука >  Резултати >  The Influence of Milk Type on the Proteolysis and Antioxidant Capacity of White-Brined Cheese Manufactured from High-Heat-Treated Milk Pretreated with Chymosin
Назив: The Influence of Milk Type on the Proteolysis and Antioxidant Capacity of White-Brined Cheese Manufactured from High-Heat-Treated Milk Pretreated with Chymosin
Аутори: Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Žilić, Slađana  ; Smiljanić, Milenko; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Vučić, Tanja  ; Kostić, Aleksandar  ; Milinčić, Danijel  
Година: 2019
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: Basel : MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 4 str. 128-128
DOI: 10.3390/foods8040128
WoS-ID: 000467294000017
Scopus-ID: 2-s2.0-85069790213
PMID: 30999674
PMCID: PMC6518195
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435670
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/765
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5057
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

20
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
5
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца