Резултати

еНаука >  Резултати >  Essential oil from sage herbal dust exhibits antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages
Назив: Essential oil from sage herbal dust exhibits antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages
Аутори: Šojić, Branislav V.  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag M.  ; Zeković, Zoran P.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  ;
Година: 2018
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Издавач: Fleischwirtschaft International - M51
Тип резултата: Научни чланак
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436646
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.