Резултати
еНаука >
Резултати >
Essential oil from sage herbal dust exhibits antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Essential oil from sage herbal dust exhibits antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages | Аутори: | Šojić, Branislav V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X![]() ![]() |
Издавач: | Fleischwirtschaft International - M51 | Тип резултата: | Научни чланак | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436646 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.