Резултати

еНаука >  Резултати >  Study of aromatic and medicinal plants as potential natural ingredients for food industry
Назив: Study of aromatic and medicinal plants as potential natural ingredients for food industry
Аутори: Spréa, Rafael Mascoloti; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Pinela, José; Kostić, Marina  ; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel C.F.R; Amaral, Joana; Barros, Lillian
Остала ауторства: Barros, Lillian; Castañeda, Bruno Melgar; Shiraishi, Carlos Seiti Hurtado
Година: 2021
Публикација: 1st Congress of Natural products application: Health, Cosmetic and Food: Book of Abstracts; 2021 Feb 4-5; Online
Издавач: Bragança: Instituto Politécnico de Bragança
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-972-745-286-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 233
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4932
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437236
Пројекат: Foundation for Science and Technology (FCT, Portugal)
FEDER-Interreg España-Portugal program
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.