Резултати
еНаука >
Резултати >
Study of aromatic and medicinal plants as potential natural ingredients for food industry
Назив: | Study of aromatic and medicinal plants as potential natural ingredients for food industry | Аутори: | Spréa, Rafael Mascoloti; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Pinela, José; Kostić, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Barros, Lillian; Castañeda, Bruno Melgar; Shiraishi, Carlos Seiti Hurtado | Година: | 2021 | Публикација: | 1st Congress of Natural products application: Health, Cosmetic and Food: Book of Abstracts; 2021 Feb 4-5; Online | Издавач: | Bragança: Instituto Politécnico de Bragança | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-972-745-286-6![]() ![]() |
Колација: | str. 233 | URI: | http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4932 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437236 |
Пројекат: | Foundation for Science and Technology (FCT, Portugal) FEDER-Interreg España-Portugal program |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.