Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of adding a mixture of medium chain fatty acid-„Aromabiotic“ in the diet on broiler performance
Назив: The effect of adding a mixture of medium chain fatty acid-„Aromabiotic“ in the diet on broiler performance
Utjecaj dodatka srednjelančanih masnih kiselina ''Aromabiotic" u hranu brojlera na proizvodne rezultate
Аутори: Baltić, Branislav  ; Marković, Radmila  ; Šefer, Dragan  ; Glišić, Milica  ; Hermans, David; De Laet, Manu
Година: 2015
Публикација: Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme
ISSN: 0023-4850 Претражи идентификатор
Издавач: Hrvatsko agronomsko društvo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 57 br. 2 str. 57-62
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437373
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2025
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца