Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of adding a mixture of medium chain fatty acid-„Aromabiotic“ in the diet on broiler performance
Назив: | The effect of adding a mixture of medium chain fatty acid-„Aromabiotic“ in the diet on broiler performance Utjecaj dodatka srednjelančanih masnih kiselina ''Aromabiotic" u hranu brojlera na proizvodne rezultate |
Аутори: | Baltić, Branislav ; Marković, Radmila ; Šefer, Dragan ; Glišić, Milica ; Hermans, David; De Laet, Manu | Година: | 2015 | Публикација: | Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme | ISSN: | 0023-4850 Претражи идентификатор | Издавач: | Hrvatsko agronomsko društvo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 57 br. 2 str. 57-62 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437373 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2025 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |