Резултати

еНаука >  Резултати >  Functionality and Palatability of Yogurt Produced Using Beetroot Pomace Flour Granulated with Lactic Acid Bacteria
Назив: Functionality and Palatability of Yogurt Produced Using Beetroot Pomace Flour Granulated with Lactic Acid Bacteria
Аутори: Jovanović, Marina  ; Zlatanović, Snežana  ; Micić, Darko  ; Bacić, Dragan  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Đuriš, Mihal  ; Gorjanović, Stanislava  
Година: 2021
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 8 str. 1696-1696
DOI: 10.3390/foods10081696
WoS-ID: 000689401000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85111621331
PMID: 34441473
PMCID: PMC8392337
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2228
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/848
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/4277
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/5957
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437383
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) (RS-200051)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

14
SCOPUSTM
5
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца