Резултати
еНаука >
Резултати >
Supercritical Fluid Extraction of Celery and Parsley Fruit-Chemical Composition and Antibacterial Activity
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Supercritical Fluid Extraction of Celery and Parsley Fruit-Chemical Composition and Antibacterial Activity | Аутори: | Mišić, Dušan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Molecules (Basel, Switzerland) | ISSN: | 1420-3049![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 25 br. 14 str. 3163-3163 | DOI: | 10.3390/molecules25143163 | WoS-ID: | 000557350400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85088014788 | PMID: | 32664342 | PMCID: | PMC7397072 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1855 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437417 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |