Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj vakuum-pakovanja i pakovanja sa modifikovanom atmosferom na sadržaj ukupnog isparljivog azota i senzornu ocenu mlevenog mesa
Назив: | Uticaj vakuum-pakovanja i pakovanja sa modifikovanom atmosferom na sadržaj ukupnog isparljivog azota i senzornu ocenu mlevenog mesa Effect of vacuum and modified atmosphere packaging on the content of total volatile nitrogen and sensory evaluation of minced meat |
Аутори: | Đorđević, Jasna ; Čobanović, Nikola ; Bošković, Marija ; Dokmanović, Marija ; Ilić, Nevena; Pećanac, Biljana; Baltić, Milan Ž. | Година: | 2014 | Публикација: | Veterinarski žurnal Republike Srpske | ISSN: | 1840-2887 Претражи идентификатор | Издавач: | Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“ | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 2 str. 257-268 | DOI: | 10.7251/VETJ1402257DJ | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2117 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437422 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |