Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj vakuum-pakovanja i pakovanja sa modifikovanom atmosferom na sadržaj ukupnog isparljivog azota i senzornu ocenu mlevenog mesa
Назив: Uticaj vakuum-pakovanja i pakovanja sa modifikovanom atmosferom na sadržaj ukupnog isparljivog azota i senzornu ocenu mlevenog mesa
Effect of vacuum and modified atmosphere packaging on the content of total volatile nitrogen and sensory evaluation of minced meat
Аутори: Đorđević, Jasna  ; Čobanović, Nikola  ; Bošković, Marija  ; Dokmanović, Marija  ; Ilić, Nevena; Pećanac, Biljana; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2014
Публикација: Veterinarski žurnal Republike Srpske
ISSN: 1840-2887 Претражи идентификатор
Издавач: Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 2 str. 257-268
DOI: 10.7251/VETJ1402257DJ
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2117
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437422
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца