Резултати

еНаука >  Резултати >  An in vitro and in silico evaluation of bioactive potential of cornelian cherry (Cornus mas L.) extracts rich in polyphenols and iridoids
Назив: An in vitro and in silico evaluation of bioactive potential of cornelian cherry (Cornus mas L.) extracts rich in polyphenols and iridoids
Аутори: Blagojević, Bojana  ; Agić, Dejan; Serra, Ana Teresa; Matić, Sara; Matovina, Mihaela; Bijelić, Sandra  ; Popović, Boris  
Година: 2021
Публикација: FOOD CHEMISTRY
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 335 str. 127619-127619
DOI: 10.1016/j.foodchem.2020.127619
WoS-ID: 000609879400019
Scopus-ID: 2-s2.0-85088813958
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437593
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-68/2020-14/200117]
Croatian Science Foundation [IP-2018-01-2936]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

42
SCOPUSTM
23
OpenCitations
40
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.