Резултати
еНаука >
Резултати >
An in vitro and in silico evaluation of bioactive potential of cornelian cherry (Cornus mas L.) extracts rich in polyphenols and iridoids

Назив: | An in vitro and in silico evaluation of bioactive potential of cornelian cherry (Cornus mas L.) extracts rich in polyphenols and iridoids | Аутори: | Blagojević, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | FOOD CHEMISTRY | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 335 str. 127619-127619 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2020.127619 | WoS-ID: | 000609879400019 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85088813958 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437593 | Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia [451-03-68/2020-14/200117] Croatian Science Foundation [IP-2018-01-2936] |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.