Резултати

еНаука >  Резултати >  Screening chemical hazards of dry fermented sausages from distinct origins: Biogenic amines, polycyclic aromatic hydrocarbons and heavy elements
Назив: Screening chemical hazards of dry fermented sausages from distinct origins: Biogenic amines, polycyclic aromatic hydrocarbons and heavy elements
Аутори: Alves, Susana P.; Alfaia, Cristina M.; Škrbić, Biljana ; Živančev, Jelena  ; Fernandes, Maria J.; Bessa, Rui J.B.; Fraqueza, Maria J.
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 str. 124-131
DOI: 10.1016/j.jfca.2017.02.020
WoS-ID: 000402347100018
Scopus-ID: 2-s2.0-85014822447
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/437797
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3214
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

52
SCOPUSTM
35
OpenCitations
43
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.